Monday , January 17 2022

Invitaţi de marcă la nunta Serenei Williams. Mireasa, in adidasi

 
Se stie ca tenismena Serena Williams si sotul ei, Alex Ohanian, au semnat cu Vogue pentru imagini exclusive de la nunta lor, de joi, de la New Orleans. Asta pentru ca Anna Wintour, editorul iconic al Vogue, e o buna prietena a Serenei. Din acest motiv, invitatii nu au avut voie cu telefoane sau alte dispozitive cu care ar putea face fotografii sau filmari si, bineinteles, presa nu a avut acces la eveniment.
nunta serena

Totusi, martori la petrecerea de nunta au declarat ca Serena a purtat o rochie Donatella Versace cu pietre si a purtat adidasi Nike, ca un omagiu adus sportului care a facut-o celebra si bogata, dar si ca un semn de multumire pentru sponsorul ei de atatia ani.
Pe lista invitaților de marcă prezeți la evenimentul care a avut loc la Contemporary Arts Centre, din New Orleans, Louisiana, se numără actrița Eva Longoria, reality star-ul Kim Kardashian, cântărețele Beyonce și Ciara și buna ei prietenă din circuitul WTA, Caroline Wozniacki.
250 de persoane au fost invitate la nunta care a cărei organizare a costat peste un milion de dolari. Invitaţilor li s-a interzis accesul cu telefoane sau alte aparate cu care puteau face fotografii sau clipuri video, întrucât toate drepturile de imagine au fost cedate către revista Vogue.
Serena Williams a născut pe 1 septembrie o fetiţă, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida.
Americanca era însărcinată în momentul în care a câştigat trofeul la Australian Open, la începutul anului.
Serena şi Alexis s-au cunoscut în mai 2015, la Roma, şi s-au logodit în decembrie 2016, la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima oară.
digisport.ro

Vezi si

17 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzătoare datei calendaristice de 17 ianuarie, este …