Tuesday , September 27 2022

Invidie la Casa Regala: Kate Middleton, atacata urat de Printesa Eugenie

eugenie-kate

Kate Middleton are de suferit din cauza faptului că imediat cum a intrat în familia regală britanică, a și devenit cel mai îndrăgit membru al acesteia. Toată lumea o iubește, presa o saltă în slăvi și din această cauză, cei care au cu adevărat ”sânge albastru” se simt amenințați.
Deranjată de faptul că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, e însărcinată din nou și toată lumea o privește cu și mai multă simpatie, verișoara prințului William, prințesa Eugenie, a început să o vorbească pe la spate.
Aceasta consideră că atenția care îi e acordată lui Kate este nemeritată și faptul că e văzută ca o membră a familiei regale cu drepturi în regulă e incorect. Ea nu e de viță nobilă, iar prințesa Eugenie s-ar fi aruncat, potrivit publicației Inquisitr, în acuzații urâte. Ea o consideră de Kate Middleton ca fiind bună doar ca să se înmulțească, singura ei utilitate fiind să producă moștenitori pentru tron.
În trecut, și Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, a atacat-o pe Kate Middleton, deranjată fiind de popularitatea ei.
libertatea.ro
 

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …