Saturday , November 26 2022

Intalnire secreta intre Prigoana si Mihai, iubitul Adrianei

adriana-mihai

Cu o noapte inainte ca Adriana sa-si faca bagajele si sa se mute inapoi in vila lui Prigoana, o intalnire surprinzatoare s-a produs in fata casei in care vedeta locuia cu chirie impreuna cu copiii ei. Personajele principale: Adriana, Mihai si Silviu Prigoana.
Revenind seara acasa, Adriana si Mihai au dat nas in nas cu Prigoana, care se pare ca ii astepta de ceva timp. Discutia dintre cei doi barbati a inceput pe un ton destul de ridicat, unii vecini sustinand ca l-au auzit pe Prigoana strigand: “Vreau sa vorbesc cu sotia mea si mama copiilor mei!”. Dupa cateva moment de tensiune, si Mihai, si Silviu si-au dat seama ca ar putea fi auziti, asa ca au continuat sa vorbeasca pe un ton coborat. Ce si-au spus numai ei stiu… Sa fie oare aceasta discutia care a decis totul?
A doua zi, in Vinerea Mare, Adriana se muta cu copiii din casa inchiriata inapoi in vila lui Prigoana si ii spunea adio lui Mihai.
wowbiz.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …