Wednesday , February 1 2023

elle.ro: Inna si rapperul Deliric formeaza un cuplu

INNA și rapperul Deliric formează un cuplu. Artista a publicat astăzi pe Instagram o fotografie în care l-a etichetat pe Deliric, existând zvonuri despre o posibilă relație dintre cei doi. INNA a confirmat în exclusivitate pentru ELLE faptul că formează un cuplu. 

INNA trăiește o poveste de iubire cu Deliric, unul dintre cei mai admirați rapperi din România, owner al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap. Cei doi au mai fost văzuți în ultima vreme în București împreună, fericiți și exprimându-și afecțiunea fără rețineri. Deliric a mai publicat pe rețelele de socializare fotografii cu INNA, dar și purtând un tricou cu ea, indicând astfel faptul că ei sunt împreună.

În exclusivitate pentru ELLE, INNA a confirmat relația. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat INNA.

În urmă cu două zile, INNA a publicat pe Instagram o fotografie cu Deliric, cu ocazia zilei lui de naștere, alături de un mesaj special.„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”, a scris INNA.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …

No comments

  1. Ce inseamna sa te apuci sa faci ce spune Uzzi in melodii..!