Thursday , April 18 2024

Inna se iubeste cu managerul ei

Veşti proaste pentru admiratorii Innei: interpreta nu e singură. Inna se iubeşte de cinci ani şi jumătate cu Lucian Ştefan Gitiţă, cel care a inventat-o ca şi cantăreaţă şi apoi i-a devenit manager, dezvaluie “Libertatea”.
Inna a câştigat, anul acesta, titlul de cea mai sexy femeie, conform FHM România
Provenit dintr-o familie înstărită, părinţii având afaceri imobiliare pe Litoral, Ştefan a cunoscut-o pe Pity (aşa cum o alintă pe Inna) pe când acesta avea doar 17 ani, iar de atunci sunt nedespărţiţi. De dragul fanilor din lumea întreagă, cei doi au decis că este mai bine să ţină ascunsă relaţia lor, iar ea să “pozeze” într-o fată care nu este implicată în nici o relaţie.
Puţini ştiu însă că Ştefan a fost cel care i-a înlesnit iubitei sale colaborarea cu băieţii de la Play & Win, el i-a cumpărat prima maşină, un Smart galben, tot el aflându- se în spatele a tot ceea ce înseamnă acum Inna, un produs de marketing de pe urma căruia se pot face bani frumoşi. Până să-l Lucian (mijloc) şi amicii săi de la Play & Wincunoască pe Ştefan, Elena-Alexandra (Inna) a mai avut o relaţie cu un băiat de bani gata din Mangalia.

Va merge la Premiile MTV

Inna va reprezenta România la secţiunea “Best European Act”, în cadrul Premiilor MTV, care vor avea loc pe 4 noiembrie, la Madrid.
Ridicată în slăvi în Bild
Publicaţia germană Bild a publicat un interviu cu Inna, pe care o numeşte “cel mai sexy produs de export al României”. Nemţii notează că piesa “Hot” are şanse mari să ajungă un hit în vestul Europei.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …

One comment

  1. care este treaba nare voie sa se iubeasca cu nimeni din cauza voastra foarte bine face