Sunday , September 25 2022

INCREDIBIL: Un CELEBRU sportiv român a intrat într-o SECTĂ care îi spune CUM să facă SEX

atodiresei

Ionuţ Atodiresei, cunoscutul luptător din Lokal Kombat, a început o viaţă nouă, total diferită faţă de cea a semenilor săi. Sportivul, poreclit “Pitbull”, a devenit membrul unei secte ciudate care împiedică procreerea.
Ionuţ Atodirersei a aderat de curând la o organizaţie controversată, care se numeşte Gnoza şi are la bază ideea că actul sexual nu trebuie perceput ca o plăcere trupească, ci ca o “transmutare a energiilor către creier”.
Potrivit wowbiz.ro, adepţii ei, numiţi gnostici, se întâlnesc regulat pentru a da curs diverselor conferinţe şi întruniri oficializate de un lider. Secta este coordonată la nivel mondial şi are sedii în toate marile oraşe ale ţării.
Contactat de wowbiz.ro, Atodiresei a confirmat apartenenţa la acest cult. “Da, am fost la cursuri de gnoza, la Ploieşti. Cred că am mers pentru prima oară acum doi-trei ani. Gnoza este o asociaţie la nivel mondial, e ceva serios (…) Eu vă spun că aşa ceva nu am auzit şi nici nu am învăţat tehnici de sex acolo.
Oana, soţia mea, ştie că am mers la gnoza. Nu a avut nimic de obiectat pentru că este o chestiune de autocunoaştere, de dezvoltare personala. Nu mi-am dus soţia niciodată acolo şi de când m-am căsătorit nu am mai mers nici eu. Mi se pare exagerat că se vorbeşte despre asta aducându-se sexul în discuţie”, a spus Ionuţ Atodiresei.

Vezi si

Cei mai sexy bărbați din lume, în opinia lui Brad Pitt

Brad Pitt, într-o nostimă discuție pe care a avut-o cu cei de la „Vogue”, a …