Friday , January 27 2023

INAUGURARE FASTUOASĂ A NOULUI MAGAZIN ANNA CORI DIN BUCUREŞTI MALL – VITAN

Deschiderea noului magazin ANNA CORI din Bucureşti Mall – Vitan, vineri, 19 mai, a fost un eveniment remarcabil care i-a reunit pe cei mai cunoscuţi bloggeri şi vloggeri din fashionul românesc. Coffee meeting-ul organizat în universul fascinant al pantofilor, genţilor şi accesoriilor ANNA CORI a atras un numar impresionant de iubitori de fashion, magazinul în suprafaţă de 115 mp devenind neîncăpător pentru vizitatorii săi, informeaza un comunicat al companiei.

Anca Lungu, brand ambassador ANNA CORI, prezentă la eveniment, s-a declarat încântată că face parte din echipa minunată care a creionat aceasta poveste de succes. Discuţiile s-au focusat pe designul original şi rafinat al produselor, pe calitatea excepţională a acestora dar şi pe istoria de 27 de ani a Fabricii DENIS, una dintre cele mai moderne fabrici de încălţăminte şi marochinărie din estul Europei, deţinătoarea brandurilor ANNA CORI şi DENIS, fabrică în care sunt realizate toate produsele din magazin.
Iată ce au declarat o parte dintre bloggerii si vloggerii prezenţi la eveniment:
Alina Ceuşan : „Am am aflat despre brand-ul ANNA CORI în anul 2010, atunci când i-am cumpărat surorii mele Carla o pereche de pantofi roşii, cu ocazia Crăciunului. ANNA CORI este un brand românesc, dar care face produse de calitate la care nu te aşteptai.”
Fabulous Muses – Diana Enciu&Alina Tanasă: „ANNA CORI este o surpriză plăcută pentru un brand românesc şi apreciem calitatea şi designul produselor. Am fost întotdeauna susţinătoare ale brandurilor româneşti şi ne bucurăm că am fost alături la deschiderea unui nou magazin.”
Laura Giurcanu: „O atmosferă extraordinară, plină de energie, frumoasă. ANNA CORI este un brand românesc excepţional. Mulţumesc.”
Laura Muşuroaea: „Mă bucur foarte mult să văd produse fresh, moderne, fabricate chiar la noi în România.”
Antonia Negrău: „La ANNA CORI am avut plăcuta surpriză de a întâlni oameni minunaţi şi plini de energie bună. Mă bucur să descopăr un brand românesc pentru care calitatea produselor şi designul acestora primează.”
Noemi Meilman: „Mi-a plăcut faptul că ANNA CORI este made in Romania (Suceava). Mi-au plăcut modelele (…). Bravo! Să fie într-un ceas bun!”
Irina Markovits: „Este îmbucurător că un brand românesc are o asemenea anvergură pe piaţa de fashion, ajungând la peste 30 de magazine. Minunată lucrătura manuală, foarte frumoase modele, excelentă paleta de culori!”
Printre invitaţi, s-au numărat scenografa Beatrice Dinu şi artist designerul Cristina Gazner Cristescu care au declarat:
„Sunt bucuroasă de această prezenţă pe piaţa românească. Fiecare produs are un concept deosebit, iar linia de design îmbină tot ceea ce este utilul&eleganţa.” (Beatrice Dinu)
„Un univers plin de culoare care îmbină stiluri diferite (sport, elegant, casual) pentru gusturile tuturor. Produse de calitate şi imagine impecabilă. Felicitări cu tot dragul! Susţinem brandurile autohtone!”(Cristina Gazner Cristescu)

Vezi si

Marilyn Manson a încheiat o înțelegere cu actrița Esme Bianco, care l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală

Marilyn Manson a ajuns la o înțelegere cu actrița Esmé Bianco care, în aprilie 2021, …