Sunday , December 4 2022

In timp ce Oana se afla la o emisiune TV, Pepe si-a luat lucrurile de acasa

Pepe a iesit cu doua genti din apartamenul in care a locuit cu Oana (foto: cancan.ro)
Pepe a mers acasă marti seara tarziu şi şi-a luat lucrurile personale, profitând de faptul că Oana Zăvoranu era invitată la Antena 1, la emisiunea “Un show păcătos” a lui Dan Capatos.
Zâmbitor, Pepe a intrat în casă, părând foarte degajat. El a glumit spunând că merge acasă să o vadă pe Oana la TV. “Mă duc să văd emisia….”, după care a continuat: “Mă duc şi eu acasă, îmi mai iau şi eu nişte haine”, a marturisit artistul pentru Cancan.
“O voi lăsa pe Oana în apartamentul meu, nu va plăti chirie, voi plăti eu.  Eu sunt calculat, mai mult decât ea. O las să stea aici până se organizează un pic. Ştiam că nu ne vom întâlni, la mine totul este calculat. Am vrut să vin aici imediat cum pleacă ea de acasă”, a mai explicat artistul.
Afland in timpul emisiunii in direct ca Pepe e acasa la ei, Oana a replicat: “Foarte bine! Să-şi mute hainele! Ştiţi ce mută Pepe acum?! Patru chiloţi, cinci perechi de pantofi… Păi la ce dulap şi dressing am eu, trebuie să stea 10 ore să mute tot ce are”.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …

One comment

  1. ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.