Wednesday , October 5 2022

ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ, IULIUS MALL SUCEAVA TE TRIMITE LA CONCERTELE CELOR MAI ÎNDRĂGIȚI ARTIȘTI: JULIO IGLESIAS, ENRIQUE IGLESIAS ȘI SMILEY

Ești pregătit să asculți live muzica ta favorită? Iulius Mall Suceava îi invită pe clienți să dea „PLAY” la primăvară și îi premiază cu bilete la concertele Julio Iglesias, Enrique Iglesias și Smiley. În plus, alte 1.600 de premii instant, în ton cu anotimpul înfloritor, le vor oferi motive de bucurie.

 Iulius Mall Suceava (10)

În perioada 1 – 8 martie 2016, la Iulius Mall Suceava se desfășoară campania „Dă play la primăvară!”, în cadrul căreia clienții vor fi răsplătiți cu premii în ton cu preferințele lor muzicale.Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall pot participa la tombola primăverii. Tot ce trebuie să facă este să vină cu bonurile fiscale la Centrul Info și să completeze taloanele de participare, alegând culoarea destinată  categoriei pe care și-o doresc: house club, pop și classic gold. În urma extragerilor din 8 martie, din fiecare categorie, trei norocoși își vor vedea artiștii favoriți cântând live, pentru că vor primi câte două bilete la concertele lor.

La categoria classic gold, câștigătorul tombolei va primi invitații la spectacolul susținut în Iași, pe 11 mai, de Julio Iglesias, cântărețul și compozitorul de origine latină cu cel mai mare succes din toate timpurile. Norocosul de la categoria pop va avea șansa de a ajunge la concertul îndrăgitului artistEnrique Iglesias, din 12 mai, la București, iar cel care a optat pentru genul house club îl va asculta pe Smiley interpretând melodiile care au cucerit peisajul muzical autohton, pe 1 iunie, în Capitală. Pentru câștigătorii care vor primi bilete la concertele din București, transportul și cazarea sunt incluse în premiu, iar pentru spectacolul de la Iași vor avea asigurat transportul.

În plus, în perioada de desfășurare a campaniei, primii 200 de participanți din fiecare zi vor fi premiați instant cu: brățări cu mici cristale Swarovski, sticky bluetooth speaker, căști fashion, vouchere la salonul de înfrumusețare Glow Beauty Place, abonamente la solarul Chocolat By Bronzmania, seturi de cosmetice Organic Store sau Mondo Kosmetik, vouchere la Atlantis Goldsau băuturi răcoritoare.

Vezi si

VERDE COMESTIBIL, o nouă temă de educație muzeală, în luna octombrie, la Muzeul de Științele Naturii

În perioada 19 – 21 octombrie 2022, specialiștii Muzeului Național al Bucovinei, din cadrul Muzeului …