Imagini noi cu Val Kilmer, la 3 ani de la diagnosticarea cu cancer

reportersite
30/08/18 ora:1:14pm

Mai fericit si sanatos ca niciodata, Val Kilmer a fost surprins de angajatii publicatiilor mondene dupa ce a luat masa de pranz cu fiica sa, Mercedes, in timpul acestei saptamani.

val kilmerActorul in varsta de 58 de ani a fost fotografiat zambind in timp ce vorbea cu fiica sa de 26 de ani, intr-una din pauzele de filmari de la lung-metrajul “Top Gun: Maverick” la care lucreaza alaturi de Tom Cruise.

La inceputul acestei veri, Cruise a vorbit deschis despre colaborarea cu Val, pe care a caracterizat-o drept una “speciala”: “Se descurca foarte bine”, a spus actorul de Oscar pentru Extra.

Revenirea lui Kilmer in lumea filmului vine dupa o pauza misterioasa pe care a luat-o de la Cetatea Filmului. Dupa mai multi ani in care s-a confruntat cu probleme de sanatate, el si-a facut, in cele din urma, publica lupta cu cancerul de gat in ​​timpul unui interviu din decembrie 2017 acordat celor de la Hollywood Reporter.

Problemele sale de sanatate au aparut pentru prima data in ianuarie 2015, cand un purtator de cuvant al lui Kilmer a spus pentru People ca a fost dus de urgenta la spital “din cauza unei posibile tumori”. La putin timp dupa aceea, managerii lui au negat pe Facebook orice afectiune sau boala, cu toate ca existau tot mai multe semne ca actorul are probleme.

Dupa diferite zvonuri aparute in presa, Val a fost pozat cu un tub de traheostomie in octombrie 2015 si apoi fara el in februarie urmator.

Kilmer a recunoscut ca s-a luptat cu cancerul intr-un interviu pe care l-a acordat alaturi de copiii sai si fosta sotie pentru Hollywood Reporter. Articolul a subliniat cum lupta de doi ani a actorului cu boala “a afectat” familia, dar si viata starului. Dupa tratament, vocea i-a devenit aspra si ragusita, iar Val ramane fara aer mai frecvent decat un om obisnuit.

Recent, studiourile Paramount au anuntat ca data lansarii “Top Gun” a fost amanata cu un an, la 26 iunie 2020. Filmul a fost initial programat pentru iulie 2019 si a inceput producatia, insa studiourile au decis sa ii acorde suficient timp pentru un produs finit de succes la box-office.

filmnow.ro