Wednesday , February 1 2023

Imagini INEDITE cu Carmen Iohannis la tenis, în ŢINUTĂ SPORT

carmen iohannis tenis

Carmen Iohannis a fost surprinsă în tribune la un meci al tenismenului sibian Victor Cornea. Prima Doamnă joacă tenis de șase luni, antrenorul ei fiind Marius Vecerdea, directorul Pamira Open şi acelaşi care îl antrenează şi pe Cornea.
Carmen Iohannis a mers în tribune pentru a-l susține pe Cornea, imediat după antrenament, într-o ținută specifică sportului alb, scrie evz.ro.
carmen iohannis tenis1“A venit să joace chiar și ea. Joacă de câteva luni, de aproximativ 5-6 luni, din iarnă. Îi place foarte mult. La început i-a fost mai greu, dar acum îi face plăcere. O dată sau poate două ori pe săptămână vine și face exercițiu fizic prin tenis. A fost și la meciul de Cupa Davis, și dacă s-a potrivit acum, i-a plăcut să-l vadă din nou pe Victor”, a declarat Marius Vecerdea.
Klaus Iohannis joacă tenis alături de Vecerdea de aproximativ cinci ani. Deocamdată, cuplul prezidențial nu a apucat să joace tenis împreună.
carmen iohannis tenis2“Nu joacă tenis împreună. În general, în tenis, până nu există o apropiere de nivel rezonabilă, e complicat să joci împreună. Acesta este motivul pentru care nu au jucat. Mai durează cel puțin un an de zile, până când Prima Doamnă poate să se apropie de un nivel în care să joace tenis împreună cu domnul președinte. Tenisul e complicat în primul an, primii doi ani se învață un pic mai greu. Cam acesta este motivul”, explică Marius Vecerdea.
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …