Monday , April 15 2024

Imagini cu Printesa Diana la un bal, la Casa Alba. Iat-o dansand cu John Travolta, Reagan, Clint Eastwood

diana1

Imagini nemaivazute ale printesei Diana din timpul unui dineu de la Casa Alba din septembrie 1985 sunt prezentate intr-un documentar al televiziunii Channel 4.
Printesa Diana apare alaturi de presedintele Reagan, Clint Eastwood si John Travolta.
Fotografiile printesei Diana au fost realizate de Pete Souza, in cadrul unei gale desfasurate la Casa Alba din Washington DC, potrivit Daily Mail.
Imaginile nemaivazute pana acum o arata pe printesa Diana dansand cu diverse personalitati aflate la Casa Alba, printre care presedintele american, Ronald Reagan, Clint Eastwood, John Travolta sau Tom Selleck.
 
Diana, in varsta de 24 de ani la acea data, purta cu o rochie de catifea albastra realizata de designerul Victor Edelstein, care s-a vandut in martie anul acesta cu uriasa suma de 240.000 de lire sterline.
Printesa Diana si printul Charles se aflau in vizita in Statele Unite, cand au fost invitati la acest dineu de gala.
Ca un amanunt de culoare al acestei vizite, se remarca gafa presedintelui american Ronald Reagan, in discursul sau din acea seara, care a uitat numele printesei.
“Permiteti-mi sa adaug felicitarile noastre cu ocazia zilei de nastere a printului Charles, care va fi peste cinci zile si de asemenea sa exprim marea noastra fericire ca… printesa David se afla aici la prima calatorie in Statele Unite”, a spus Reagan.
Charles si Diana s-au separat in anul 1992, inainte de a divorta in 1996. Aproape un deceniu mai tarziu, in 2005, Charles s-a casatorit cu Camilla Parker. Printesa Diana a murit intr-un accident de masina in august 1997.

Vezi si

Zendaya, starul din „Dune”, a fost de mică sursa de venit a familiei: “Îmi doresc să fi mers la școală”

Zendaya este vedeta celui mai nou număr al revistei Vogue. Într-un pictorial plin de culoare, …