Thursday , February 2 2023

Imaginea postată de iubita lui Liviu Dragnea: "Dragostea nu tine cont de varsta"

O fotografie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de iubita lui mult mai tânără, Irina Tănase, a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce a fost postată sâmbătă seară.
dragnea sarut

Fotografia a fost publicată de Irina Tănase, alături de mesajul „Dragostea nu ține cont de vârstă” și îi înfățișează pe cei doi la un eveniment, îmbrăcați elegant și sărutându-se.
Irina Alexandra Tănase are 25 de ani și este iubita lui Liviu Dragnea. Ea și-a făcut prima dată apariția în public alături de liderul PSD la Congresul extraordinar al partidului și a stat în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, alături de greii partidului.
Irina Tănase a lucrat la început pentru Sebastian Ghiță, în firma Asesoft, după care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului.
Apoi, în 2013, a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …

3 comments

  1. Sa vad eu o femeie tânără (și frumoasă), care are o relație cu un bărbat mai mare decât ea cu 20-30 de ani și care este sărac.

  2. cred ca se refera la dragostea de bani!!!

  3. … tine cont de bani !!!