Saturday , December 2 2023

IMAGINE SCANDALOASĂ. Prima fotografie cu Gabriel Cotabiţă pe PATUL DE SPITAL

cotabita spital

Gabriel Cotabiţă a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident cerebral. Artistul a fost internat, iar familia a făcut tot posibilul pentru a păstra discreţia în acest caz.
WOWbiz.ro sustine ca pe adresa sa a sosit o fotografie cu Gabriel Cotabita, facuta chiar pe patul de spital. Imaginea este cenzurata, din respect pentru artist si pentru familia acestuia. Imaginea il prezinta pe interpret alaturi de o femeie intr-un halat albastru care sta alaturi de el in pat. Femeia, care pare sa fie angajata a spitalului, sta lungita, cu un picior peste piciorul cantaretului si cu o mana peste pieptul lui gol.
cotabita1Ceea ce se vede in fotografia originala este revoltator, sustine WOWbiz.ro, care solicită public conducerii Spitalului de Urgenta Floreasca (unde se pare ca a fost facuta fotografia) sa comunice daca persoana din imagine este sau nu angajata a acestei institutii.
Altfel, Gabriel Cotabita arata surprinzator de bine pentru un om care a stat atatea saptamani in coma. Semn ca efortul medicilor, al familiei, dar si al zecilor de mii de oameni care s-au rugat pentru artist a dat roade.
 
 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …