Friday , September 30 2022

Ilie Nastase s-a casatorit cu Brigitte Sfat. El, la al patrulea mariaj, ea, la al treilea

brigittre-ilie nastase casatorie

Fostul tenismen Ilie Nastase s-a casatorit cu Brigitte Sfat, luni, la Timisoara. Cel care a oficiat cununia civila este primarul orasului de pe Bega, Nicolae Robu.
Nasii celor doi sunt doi oameni de afaceri din Sibiu. Cei doi s-au prezentat la oficiul starii civile in jurul orei 17:00.
La cununia civila a celor doi au prezenti, printre alti invitati de seama, Nadia Comaneci si fostul tenismen Ion Tiriac, scrie” Opinia Timisoarei”.
Ilie Nastase, in varsta de 66 de ani, si Brigitte Sfat, de 36 de ani, sunt impreuna din anul 2010, iar la finalul lunii mai si-au depus actele pentru casatoria civila.
Amandoi au mai fost casatoriti in trecut, Ilie Nastase avand cinci copii din mariajele anterioare, iar Brigitte Sfat doi.
Brigitte Sfat a devenit cunoscuta in 2000, dupa ce a fost desemnata Miss Top Model Romania si a pozat in Playboy. La scurt timp, aceasta s-a casatorit cu omul de afaceri Octavian Sfat, care a murit in anul 2002.
La doar 25 de ani, Brigitte s-a trezit vaduva, cu un copil de crescut si cu o avere de gestionat.
Necazurile nu s-au terminat acolo pentru frumoasa vaduva, care avea sa fie condamnata la inchisoare dupa preluarea afacerilor fostului sot, deoarece a platit un individ ca sa ameninte un datornic.
Dupa ce a iesit din puscarie, Brigitte Sfat si-a reluat activitatea in afaceri si a decis sa incerce un nou mariaj, cu Ovidiu Torj, cu care are o fetita. Dupa nici trei ani de casatorie, cei doi au divortat.
Un trecut la fel de bogat in relatii are si Ilie Nastase, care a fost casatorit de trei ori, ultimul dintre mariaje fiind cel cu Amalia Nastase, de care s-a despartit in 2010, an in care a cunoscut-o pe Brigitte.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …