Friday , October 7 2022

Iata motivul despartirii dintre Anda Adam si Victor Slav

Anda s-a bucurat de un an plin de concerte nu numai în ţară, ci şi peste graniţă, multe din piesele ei fiind în topurile muzicale din întreaga lume. Iar dacă punem la socoteală şi înregistrările, invitaţiile la emisiunile TV, şedinţele foto şi lecţiile particulare de yoga, e clar că Victor Slav, până ieri iubitul solistei, nu-şi mai găsea loc în viaţa Andei. Victor i-a detaliat Andei care îi sunt aşteptările. A pomenit de nuntă şi de copii, însă Anda i-a explicat clar că, cel puţin acum, ea are alte priorităţi: “Din ceea ce ştiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el îşi dorea şi copii, dar ea susţinea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera şi că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe şi de un bebeluş. Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruţă şi, văzând că nu ajung la o înţelegere, a decis că e cazul să pună capăt relaţiei, mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a povestit un apropiat de-al familiei prezentatorului rubricii “Vremea” de la PRO TV.
Ruptura relaţiei s-a consumat weekendul trecut, când Victor şi-a strâns, în mare viteză, în lipsa ei, lucrurile din apartamentul în care au trăit împreună şi “a şters-o” din casă! Ei au anunţat vestea prin intermediul unui comunicat trimis de PRO TV: “Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate. Cei doi au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate. Ambii sunt de părere că aceasta e cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că vor rămâne buni prieteni!”
Chiar dacă pozau într-un cuplu sudat, tot s-au spus, de-a lungul vremii, câteva bârfe pe seama infidelităţii lor. În urmă cu doi ani, Anda a fost acuzată că l-ar înşela pe Victor cu un om de afaceri bucureştean, iar anul trecut, în presă, a apărut zvonul că el ar fi “tradus-o” pe artistă cu o brunetă focoasă.
libertatea.ro

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …