Thursday , December 7 2023

Iata familia din Franta a Andreei Esca! Socru arhitect, cumnata sexy si cumnat macho-man

Vedeta numarul 1 din televiziune, Andreea Esca, are parte nu numai de un succes urias la locul de munca, dar si de o viata de familie perfecta. Casatorita cu omul de afaceri Alexandre Eram in anul 2000, cei doi au mare grija de Alexia si de Aris, copiii lor. Rudele din partea sotului Andreei sunt insa necunoscute publicului din Romania.
Melanie, cumnata Andreei, este agent imobiliar
Antoine, cumnatul Andreei Esca
Wow biz.ro  a aflat ca pe socrul Andreei Esca, tatal lui Alexandre Eram, il cheama Melkon Eram, este armean la origini, are 72 de ani si traieste in Franta, langa Paris. Este de profesie arhitect, a terminat Scoala de Arte Frumoase la Paris, apoi a plecat in Statele Unite, unde s-a si nascut fiul sau, Alexandre, dupa care s-a intors in Franta.
Sora lui Alexandre, cumnata Andreei, se numeste Melanie Eram Drubigny, locuieste tot langa Paris si se dovedeste un agent imobiliar de mare succes. Melanie este o femeie foarte frumoasa, potrivindu-se de minune cu sotul, Antoine Drubigny, un barbat bine, dupa care femeile intorc si acum capul pe strada! Cumnatul vedetei PRO TV organizeaza evenimente si prezentari de moda la o firma de profil.

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …