Tuesday , September 27 2022

Iata cum se alinta Brad si Angelina

Angelina îl alintă pe Brad Pitt cu porecla “Kitty”, iar Brad Pitt îi spune logodnicei lui “Miffy”, informează contactmusic.com.
“Brad şi Angelina sunt foarte drăgăstoşi unul cu celălalt şi nu le pasă atunci când cineva din jur îi aude cum îşi vorbesc”, a declarat o sursă citată de The Sun.
Cei doi actori folosesc aceleaşi porecle şi pentru a se caza, în secret, în diverse hoteluri, în timpul numeroaselor călătorii pe care le fac în jurul lumii.
Înainte de a-l cunoaşte pe Brad Pitt, Angelina Jolie obişnuita să se cazeze în hoteluri şi să facă rezervări la restaurante sub pseudonimul “Shiloh Baptist”.
După ce au început o relaţie, cei doi au folosit împreună acest pseudonim, dar au renunţat la el după naşterea primei lor fiice biologice, Shiloh, în mai 2006.
Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood “Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …