Friday , September 30 2022

Iata cine este castigatorul de la MasterChef

Dintre cei 150 de concurenţi admişi, Petru Buiuca se pare că a reuşit să se facă remarcat în faţa celor mai perfecţionişti şi critici chefi şi să câştige premiul cel mare, de 50.000 de euro.
Pentru că filmările s-au terminat în urmă cu două luni de zile, informaţii importante s-au strecurat în presă, înainte ca emisiunea să se încheie şi show-ul să-şi anunţe câştigătorul.
Petru Buiuca este un tânăr de 23 de ani originar din Constanţa şi stabilit la Bucureşti. Lucrează ca office manager la o firmă din Capitală, dar este pasionat de gătit şi cu asta i-a vărjit pe juraţi. Concurentul a fost primul acceptat de cei trei chefi, în umătoarea etapă, după ce i-a încântat cu o supă franţuzească cu ciuperci.
“Pot sa spun ca inca mai am cosmaruri cu chefii tipand la mine sa fiu mai bun, sa trag mai tare, sa fiu mai rapid. Doamne, e ingrozitor! Si urasc sa fiu jos sau printre ultimii. La MasterChef cel mai greu lucru este sa ramai la un nivel ridicat. Tot timpul. Aici nu e loc de eroare!”, marturisea Petru la cateva zile dupa terminarea filmarilor in urma carora a castigat 50.000 de euro si a devenit primul “MasterChef” al Romaniei, potrivit stl.ro.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …