Saturday , December 3 2022

Iata ce viata duce Marina Dina la Milano

De ceva vreme Marina Dina a renunţat la apariţiile TV şi la evenimentele din România, mutându-se la Milano, în casa pe care o deţine iubitul ei în Italia. Acolo, blonda nu stă toată ziua la shopping ci urmează cursurile de Style and Luxury Goods Management la European School Economics Milan, a aflat cancan.ro.
Pentru că o perioadă s-a învârtit în lumea modei, Dina susţine că vrea să-şi facă o carieră în adevăratul sens al cuvântului şi că cea mai bună alegere era să studieze chiar în “Capitala modei”- Milano. Atunci când nu se pregăteşte pentru cursurile de Stil sau Management, tânăra merge la sala de sport sau la piscină, tocmai pentru că vrea să se menţină în formă şI, mai ales, nu doreşte să renunţe la cariera de manechin.
Mai mult, Marina a început deja să-şi facă noi prieteni şi cunoştinţe în domeniu, participând la majoritatea evenimentelor de acest gen. Blonda merge la prezentări de modă şi nu lipseşte de la eveimentele de lansare ale celor mai cunoscute branduri. De curând blonda a realizat primul ei pictorial cu un fotograf internaţional, Marc Evans, care a fost atras de frumuseţea româncei.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …