Sunday , October 2 2022

Iata ce spune Liviu Varciu despre escapada cu Adelina

Două dintre cele mai mediatizate persoane din lumea mondenă, Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu, şi-au petrecut ziua de 14 februarie împreună, sărbătorind data în care cei doi şi-au unit destinele în urmă cu trei ani. Adelina susţine că cei doi nu s-au împăcat şi că fiecare îşi vede de drumul lui, iar Liviu pare să îi susţină punctul de vedere.
Actorul a recunoscut că s-au întâlnit pentru a serba ziua de 14 februarie, când în urmă cu 3 ani şi-au unit destinele.
“Pentru mine 14 februarie are o importanţă mare, am auzit-o şi pe Adelina aseară şi nu vom mai comenta. A fost o poveste de dragoste cu dramă, ură, tragedie. V-aş ruga frumos: lăsaţi-mă în pace! Am fost împreună o zi, am fost la munte, da! Pentru mine este un subiect delicat, prea discutat, numai eu ştiu ce este în sufletul meu, nu vreau să fiu judecat şi nici nu vreau să apar la televizor. Oamenii de acasă mă judecă pe mine sau pe Adelina. Dacă mama a înţeles, vreau să înţeleagă toţi: eu nu sunt un subiect de scandal. Nu mai este o poveste de dragoste, a fost”, a declarat Liviu Vârciu.
“Nu trebuie să vină un paparazzo după mine să vadă că am fost cu Pestriţu la munte. Ei nu fac nimic, doar aşteaptă telefoane să primească ponturi. Am crezut că l-a dat Adelina, şi la fel a zis şi ea despre mine, dar au sunat cei de la restaurant. A fost o simplă întâlnire prietenească pe 14 februarie, o zi foarte importantă pentru noi. Am zis să ne vedem, să povestim alături de nişte prieteni dragi. Nu mai putem fi împreună pentru că ne putem face rău”, a mai adăugat Vârciu la CANCAN TV de la Kanal D.
Ironic, Liviu a spus că au încercat să evite apariţia lor în public şi atât el, cât şi Adelina, şi-au lăsat maşinile acasă şi au ales să meargă cu cea a prietenilor. Dar tot efortul a fost în zadar!
“Nu ne-am împăcat, a fost doar o zi frumoasă în care am depănat amintiri fără să ne certăm. De asta am plecat cu maşina prietenilor, să evităm orice apariţie, să fim doar noi doi, dar se pare că lumea… Azi am vorbit cu Adelina, suntem prieteni şi nu s-a întâmplat nimic. Ea nu era cu nimeni, eu nu sunt cu nimeni. Şi atâta tot! Cu vârsta începi să îţi dai seama că poţi lăsa răutăţile deoparte”.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …