Monday , February 6 2023

Hugh Jackman intra in afaceri, motivat de boala sa, cancerul

hugh jackman

Starul din “Wolverine”, Hugh Jackman, a intrat in afaceri, acesta lansand o serie de produse pentru copii, menite sa micsoreze riscul de cancer.
Actorul in varsta de 46 de ani este co-fondator si director executiv al companiei Pure Growth Group, care lanseaza pe piata cremele cu ecran solar Pure Sun Defense, relateaza ContactMusic.
Aceste produse tintesc copiii cu varste de pana la 12 ani si vor fi vandute cu pretul de 5,98 dolari. Produsele sunt disponibile sub forma de spray si crema.
Intr-un interviu acordat recent de actor, acesta a amintit ca, potrivit studiilor, copiii cu varsta de pana la 10 ani care nu folosesc creme cu ecran solar prezinta un risc cu 50% mai mare sa fie diagnosticati cu cancer de piele la varsta maturitatii.
Jackman insusi sufera de cancer de piele, el fiind operat de mai multe ori la nivelul nasului in perioada 2013 – 2014. Actorul este constient ca va mai suferi astfel de operatii pe parcursul vietii.
Jackman, tata a doi copii, a declarat recent ca, initial, a fost speriat de cuvantul “cancer”. Acesta recunoaste ca in copilarie nu a folosit niciodata crema de plaja: “Intotdeauna e un pic de soc cand auzi cuvantul ‘cancer’. Fiind australian, e un lucru comun. Niciodata nu m-am dat cu crema in copilarie, asa ca eram prim candidat pentru boala”.

Vezi si

VIDEO. Anthony Delon și Mickey Rourke filmează la Oradea o producție a unui regizor român, preot ortodox

Actorul american Mickey Rourke și cel francez Anthony Delon, fiul cunoscutului actor Alain Delon, încep …