Tuesday , February 27 2024

Horia Brenciu va prezenta "Dansez printre stele" la Antena 1. Vezi cu cat va fi platit. Madalina Ghenea a cerut prea mult

horia-brenciu

Horia Brenciu pare să fie preferatul boşilor de la Antena 1. Deja implicat în megaproiectul “X Factor”, omul de televiziune a fost ales să prezinte şi emisiunea-concurs “Dansez printre stele”, postură din care va încasa, se spune, 7.000 de euro. Pe scenă îi va fi alături Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea.
Pregătirile pentru show-ul care va debuta, peste doar câteva zile, la Antena 1, au intrat în linie dreaptă. Concurenţii şi coregrafii muncesc cât e ziua de lungă, iar producătorii fac ultimele retuşuri legate de personalizarea show-ului. Într-o asemenea nebunie, Horia Brenciu şi-a adjudecat postura de prezentator al emisiunii- concurs “Dansez printre stele”.
Cum artistul este deja implicat în proiectul “X Factor”, mai-marii Antenei au decis, ne-au dezvăluit sursele noastre, ca el să primească “doar” 7.000 de euro pentru întregul sezon. Un soi de supliment, s-ar putea spune, la sumele pe care omul de televiziune le încasează deja de la postul lui Voiculescu.
Mădălina Ghenea a cerut prea mult
Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, va urca şi ea pe scena show-ului alături de Brenciu, în calitate de coprezentator, “misiune” pentru care va încasa vreo 1.000 de euro. “Brenciu a semnat pentru 7.000 de euro pentru întregul proiect, sumă care poate fi privită ca un spor al veniturilor sale încasate de la Antena 1. În plus, ca un bonus contractual, postul de televiziune îi va promova anumite producţii muzicale. Lili va primi în jur de o mie de euro. Pentru brunetă nu banii par să conteze, într-o primă fază a colaborării. Ne-a sugerat elegant că, pentru ea, showul ar putea fi o nouă relansare în showbiz”, au dezvăluit surse pentru “Libertatea”.
Iniţial, prezentatoare a show-ului care va debuta duminică şi se va derula până în preajma Crăciunului ar fi trebuit să fie frumoasa Mădălina Ghenea, însă anteniştii nu au căzut la pace cu ea în ceea ce priveşte suma.
“A cerut 10.000 de euro, motivând că are cheltuieli mari cu stafful pe care ar fi trebuit să-l aducă din America, acolo unde locuieşte. Ni s-a părut mult şi s-a renunţat”, au adăugat surse din Antena 1.
libertatea.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …