„Horia Brenciu pentru noi e Andreea Esca 2”: Toata lumea vrea sa afle salariul juratului de la Antena 1

05 mai 2014, 11:00

brenciuMutarea lui Horia Brenciu de la Pro TV, unde era cel mai indragit jurat de la „Vocea Romaniei”, la Antena 1, la „Te cunosc de undeva”, a fost un soc pentru toata lumea.

Problemele financiare ale televiziunii din Pache Protopopescu, plecarea lui Adrian Sarbu si oferta irezistibila venita din partea statiei cu cea mai mare audienta din „ograda” lui Voiculescu l-au determinat pe artist sa nu priveasca in urma si sa se alature Monicai Anghel, lui Pepe si lui Andrei Aradits, la „Te cunosc de undeva”, si Deliei si lui Cheloo la X Factor.
Ei bine, stiindu-se ca Horia Brenciu avea un onorariu fabulos si la „Vocea Romaniei”, colegii lui de trust manifesta un interes deosebit pentru suma pe care a incasat-o protagonistul nostru ca sa semneze cu Antena 1, acesta ajungand un fel de Andreea Esca a postului.
Toata lumea se intreaba cati bani i-au mai ajuns simpaticului showman in conturi, dupa ce a castigat in jur de 800.000 de euro in urma biletelor vandute la spectacolele sale de la Romexpo.

„Salariul Andreei Esca nu mai intereseaza pe nimeni. Pe toti ii roade acum curiozitatea sa afle cat a luat Brenciu pentru doua proiecte la Antena 1. Colegii lui de la „Te cunosc de undeva” chiar glumesc ca ar fi castigat cat toti la un loc plus cateva mii de euro. Si se mai amuza ca este singura vedeta care a reusit sa apara in toate productiile televiziunii in doar doua luni”, a declarat un coleg de-ai lui Brenciu pentru WOWbiz.ro.