Friday , September 30 2022

Horia Brenciu dezvaluie adevaratul motiv pentru care a parasit Pro TV

brenciu

Horia Brenciu a dezvăluit că a ales să plece de la Pro TV pentru că cei de la postul de televiziune nu i-au pus în valoare latura artistică.
„O să spun doar că eu nu am numai o latură de om de televiziune, ci şi una de spectacole. Dacă cei de la televiziunea de atunci se mărgineau a lua doar jumătate de la mine, parteneriatul nu e plin. Eu încă pup mâna doamnelor, sunt un tip de modă veche. Cred în înțelegerile între gentlemani. Nu se întâmpla asta şi pe partea artistică, acolo. În 2011, am avut concert sold-out la Sala Palatului, în 2012 am avut patru show-uri tot acolo. În momentul în care ai un om care face nişte premiere pe piaţa românească şi ai un trust puternic, dar nu bagi aurul ăsta în seamă, atunci e ca şi cum nu am nevoie de jumătate din tine”, a mărturisit Horia, pentru adevarul.ro.
Horia Brenciu a părăsit trustul Pro TV în luna martie, după trei sezoane de „Vocea României“. El a semnat cu Antena 1 și va debuta vineri în rolul de membru al juriului în noul sezon „X Factor“, alături de Ștefan Bănică și de ”veterana” show-lui, Delia Matache.
 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …