Wednesday , February 28 2024

Horatiu Malaele: "Am fost virgin pana la 25 de ani"

malaele

Actorul Horaţiu Mălăele arată impecabil la cei 61 de ani ai săi, nu însă fără eforturi fizice, aşa că fie vară, fie iarnă, el se prezintă conştiincios, de vreo 20 de ani încoace, pe terenul de tenis. În plus, îi sfătuieşte pe români să râdă, ca să-şi păstreze un tonus bun.
Marele artist, care asigură, prin simpla apariţie a numelui său pe afişe, un succes de proporţii unui film sau unui spectacol, este un iubitor al sportului, deşi nu se mai află la prima tinereţe.
“Joc de 20 de ani tenis, stau pe teren câte trei ore pe zi, indiferent de vreme. Acesta e un ritual de la care nu mă abat niciodată”, ne-a vândut el pontul.
În calitate de actor, vestit că aduce bucurie spectatorilor, Horaţiu şi-a îndemnat fanii să-i urmeze sfaturile: “Râdeţi zilnic, pentru că râsul este joaca sufletului, iubiţi zilnic, căci iubirea este raţiunea de a trăi”.
Monologurile marelui artist pe scenă, din care vă reproducem un pasaj, sunt de-a dreptul spumoase: “Am fost virgin până la 25 de ani. Prima femeie pe care am cunoscut-o mi-a zis: «Vino mâine seară la mine, nu e nimeni acasă». Nu era nimeni. Nici ea. Şi-am plecat virgin înapoi”.
libertatea.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …