Wednesday , February 8 2023

Hilary Swank si Jean-Claude Van Damme, prezenti la aniversarea presedintelui cecen

Actorii Hilary Swank (foto) [i Jean-Claude Van Damme au participat la petrecerea organizat\, miercuri sear\, la Groznîi, pentru a marca ziua de na[tere a controversatului pre[edinte cecen Ramzan Kadîrov, informeaz\ contactmusic.com.
Politicianul cecen, care a împlinit vârsta de 35 de ani miercuri, a închis centrul ora[ului Groznîi, capitala Ceceniei, pentru a organiza o petrecere spectaculoas\, în timpul c\reia câ]iva zgârie nori au fost ilumina]i cu ajutorul unor focuri de artificii.
Violonista Vanessa Mae, despre care presa interna]ional\ a afirmat c\ a primit un onorariu de 500.000 de dolari, a sus]inut un recital pentru invita]ii prezen]i la eveniment. Jean-Claude Van Damme a urcat pe scen\ în timpul petrecerii, pentru a-l saluta pe pre[edintele cecen, [i a declarat în fa]a publicului care îl aplauda: “V\ iubesc, domnule Kadîrov!”. Pu]in mai târziu, actri]a american\ laureat\ cu Oscar Hilary Swank a avut la rândul ei un mesaj special pentru Kadîrov: “Am putut s\ simt spiritul oamenilor acestui popor [i am v\zut c\ toat\ lumea este atât de fericit\. La mul]i ani, domnule pre[edinte!”. Presa interna]ional\ a scris în urm\ cu câteva zile c\ [i cânt\rea]a Shakira urma s\ sus]in\ un recital la aceast\ petrecere aniversar\, îns\ artista columbian\ a infirmat aceste informa]ii printr-un mesaj postat pe Twitter, s\pt\mâna trecut\.

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …