Tuesday , March 5 2024

Harry și Meghan i-au promis reginei Elisabeta că vor „păstra un profil discret” la Jubileul de Platină

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor fi prezenți la Jubileul de Platină de la Londra, care celebrează cele șapte decenii ale monarhului pe tron. Dat fiind că au renunțat la rolurile lor în Familia Regală, cei doi nu vor putea sta la balconul Palatului Buckingham, pentru cel mai important moment al Jubileului de Platină, ce se va desfășura între 2 și 5 iunie. 

Ducele și ducesa de Sussex au asigurat-o pe Regina Elisabeta că vor păstra un „profil discret” în timpul festivităților de la sfârșitul săptămânii viitoare și vor lua parte doar la angajamentele oficiale, după ce monarhul „a ordonat familiei să participe fără dramă” pentru a nu „umbri” evenimentele, scrie The Daily Mail.

În prima lor călătorie în Marea Britanie cu Archie și Lilibet, Harry și Meghan se confruntă, de asemenea, cu o dilemă cu privire la modul cum vor sărbători ziua de naștere a fetiței lor, care va avea loc pe 4 iunie, conform sursei citate de click.ro.

„Harry și Meghan vor dori să sărbătorească cumva ziua de naștere a lui Lilibet alături de familia lor. Dar programul este aglomerat. Nu există prea mult loc pentru a strecura o petrecere aniversară pentru un copil de un an”, a menționat o sursă a publicației The Sun.

Sâmbătă seară, de ziua fetiței lor, tinerii membri ai familiei regale ar trebui să se îndrepte spre petrecerea de la Palatul Buckingham, unde va avea loc un concert la care sunt invitați Diana Ross, Adam Lambert, Duran Duran, Alicia Keys, Hans Zimmer, Nile Rogers, vicecampionul Eurovision Sam Ryder și mulți alții.

Ducele și Ducesa de Sussex vor fi la prima apariție alături de toată familia regală, după ce au decis să plece în SUA.

Evenimentele care marchează Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a-II-a vor avea în loc între 2 și 5 iunie.

Vezi si

Prinţesa Kate, văzută pentru prima dată în public după operația abdominală din ianuarie

Prinţesa Kate a apărut în public pentru prima dată după spitalizarea ei de la jumătatea …