Harry si Meghan, decizie controversata privind cresterea micutului Archie

reportersite
29 februarie 2020, 19:32

Prinţul Harry şi Meghan Markle uimesc, din nou, cu o decizie controversată.

Cei doi au ales ca Archie să devină vegan. Copilul nu va mânca niciun produs animal în timp ce va creşte.

Harry şi Meghan s-au îndepărtat de tot ce îi lega de Familia Regală, iar acum îşi construiesc o nouă viaţă în Canada. De asemenea, cuplul va locui şi în SUA şi Anglia, aşa că se va muta constant. Modul de viaţă ales pentru fiul lor este însă unul greu de tolerat, deoarece copilul are nevoie de o varietate de alimente pentru a se dezvolta puternic şi sănătos.

Meghan şi Harry au început să cultive legume de la naşterea lui Archie, iar acum se familiarizează cu elementele de bază ale pregătirii meselor vegane. Dieta pe bază de plante a lui Meghan este renumită, iar fosta actriţă a încercat să o promoveze tot timpul.

„Harry nu era un bucătar grozav când a cunoscut-o pe Meghan, dar acum ea îl învaţă toate trucurile. Nu mănâncă decât preparate ecologice şi au făcut o grădină de legume lângă castelul Windsor ”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Aceeaşi persoană susţine că Regina este nemulţumită de ultima decizie a cuplului. Elisabeta a II-a este îngrijorată de sănătatea strănepotului său şi de faptul că va avea o dietă vegană.

“Regina nu va tolera asta. Acesta este unul dintre motivele pentru care Meghan şi Harry au avut nenumărate dispute şi s-au bătut în argumente. Harry nu vrea să o supere şi mai mult pe bunica sa. Speră că Meghan se va calma puţin şi îşi va schimba opinia. Nu a fost niciodată adepta tradiţiei regale, dar Regina nu va permite ca Archie să fie vegan, mai ales că asta îi poate dăuna sănătăţii ”, concluzionează o sursă apropiată de Familia Regală.

okmagazine.ro