Monday , December 5 2022

Harry şi Meghan au primit o sumă uriașă pentru prezenta la un summit în Florida

După “Megxit”, prinţul Harry şi Meghan Markle au ajuns din nou ținta publicaţiilor mondene.

Experții sugerează că vizita lor în Florida, după ce au părăsit Regatul Unit, ar fi fost plătita cu suma de un milion de dolari în timpul unui summit, unde prințul Harry a vorbit despre probleme psihice în general și despre cât de greu i-a fost după pierderea mamei lui, scrie news.com.au.

Mai mult decât atât, prințul Harry a povestit că a făcut terapie timp de șapte ani de zile după ce mama lui, prințesa Diana, a murit.

Apariția lor a fost prima de când au părăsit Familia Regală.

După întâlnire, cuplul ar fi luat cina împreună cu alți invitați care au participat la summit.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au anunţat la începutul lunii ianuarie că intenţionează să facă un pas în spate din rolurile de prim-plan ca membri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar, urmând să-şi petreacă o parte din timp în America de Nord

Harry şi Meghan, care în ultimele luni au vorbit despre dificultăţile de a trăi sub presiunea mediatică, au dat asigurări că au luat această decizie „după multe luni de discuţii„.

Mutarea parţială în America de Nord „ne va permite să ne creştem fiul într-o apreciere pentru tradiţia regală în care s-a născut, oferind în acelaşi timp familiei noastre spaţiul de a se concentra pe următorul capitol”, au mai explicat ei.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …