Harrison Ford s-a prabusit cu avionul. Actorul este ranit (GALERIE FOTO-VIDEO)

reportersite
6/03/15 ora:10:33am

harrison ford

Harrison Ford s-a prabusit, joi, cu avionul pe care il pilota. Accidentul a avut loc la putin timp dupa decolarea de pe Aeroportul Santa Monica.

Avionul in care se afla actorul a avut probleme cu motorul si a incercat sa faca o aterizare de urgenta, prabusindu-se pe un teren de golf din California.

fordHarrison Ford pilota un avion de epoca din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dupa cum a declarat un reprezentant al starului.

“Nu a avut alta optiune decat sa faca o aterizare de urgenta, ceea ce a facut in conditii de siguranta. Leziunile suferite nu i-au pus viata in pericol si se va recupera complet”, a mai spus reprezentantul lui Ford, citat de TMZ.

Patrick Butler, reprezentant al Departamentului de Pompieri Los Angeles, a fost cel care l-a identificat pe Harrison Ford ca fiind victima accidentului aviatic.

Acesta a precizat ca actorul a suferit traume minore si ca era constient in momentul in care a fost transportat la spital.

avion1 Un barbat care locuieste in apropierea terenului de golf a declarat pentru CNN ca a auzit ca avionul avea probleme, in timp ce alti locuitori din zona spun ca nu s-a auzit nimic inaintea prabusirii.

Informatiile privind primele momente de dupa accident sunt contradictorii. Unii spun ca Ford a iesit singur din avion, dar Daily Beast citeaza martori care sustin ca actorul a fost scos din avion de catre oamenii aflati pe terenul de golf.

“Era capabil sa vorbeasca – a spus ca il doare, ceea ce nu a fost o surpriza”, a declarat martorul Elaine Miller la ABC7, precizand ca actorul avea o rana la cap.

Si TMZ a anuntat ca actorul a avut rani la cap si ca sangera, primind ajutor de la doi medici care se aflau pe terenul de golf. Apoi, el a fost preluat de ambulanta.

Acesta nu este primul incident de acest fel din viata actorului de 72 de ani. In 1999 a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta cu un elicopter in care se afla cu un instructor.

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Andrei 06/03/2015 la ora 11:41 -

    Ori e avion, ori e elicopter?

    • Obiectiv 06/03/2015 la ora 11:58 -

      Am modificat, multumim! admin