Thursday , July 25 2024

Goldman Sachs a cumpărat pachetul majoritar de la firma care organizează turneul lui Taylor Swift, „Eras Tour”

Goldman Sachs a încheiat un acord pentru achiziționarea unui pachet majoritar de acțiuni la TAIT, compania care organizează turneul „Eras Tour” al lui Taylor Swift.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții TAIT, companie care a lucrat cu unii dintre cei mai influenți artiști, mărci și instituții din lume.

Adam Davis, Chief Executive Officer al TAIT, a declarat: „TAIT a colaborat cu clienți din întreaga lume pentru a crea experiențe live extraordinare. În timp ce suntem atenți la viitorul nostru – unde lumea digitală și cea fizică se îmbină perfect în evenimente personalizate, suntem încântați să colaborăm cu Goldman Sachs. Această colaborare va debloca noi ocazii și va consolida poziția noastră ca lider în industrie. Rețeaua și expertiza Goldman Sachs ne vor permite să creștem amprenta noastră pe plan global, să stimulăm inovația și să lansăm noi tehnologii.”

The Eras Tour, de exemplu, cu încasări de peste 1 miliard de euro, este turneul cu cele mai mari încasări din istorie. Este și primul care ajunge la miliard. Doar biletele au costat în medie 230 de euro, iar la resale prețurile au fost de câteva ori mai mari.

Compania QuestionPro a estimat că, în medie, fanii cheltuie circa 1.230 de euro ca să ajungă la concerte. Aceeași firmă susține că The Eras Tour ar ajunge să genereze peste 4,6 miliarde de euro (50 de țări din lume au PIB-ul mai mic de atât).

sursa: HotNews

Vezi si

Jennifer Aniston, revoltată de comentariile lui JD Vance, ales de Trump să-i fie vicepreședinte, privind femeile „fără copii, care au pisici și sunt nefericite”

Jennifer Aniston, actrița care a dezvăluit că a încercat să devină mamă ani la rând …