Saturday , July 20 2024

Gina Pistol, în lacrimi după ce a publicat din greșeală o imagine cu chipul fetiței ei și a lui Smiley

Gina Pistol și partenerul ei, Smiley, foarte deschiși cu fanii pe rețelele de socializare, nu i-au arătat până acum chipul fetiței lor, Josephine, în vârstă de doi ani, însă prezentatoarea TV a făcut-o recent, din greșeală. Aceasta a postat pe Instagram o imagine pe care a uitat să o editeze pentru ca fața micuței să nu fie vizibilă.

Într-un șir de fotografii postate pe Instagram, cu instantanee din timpul unei plimbări în natură, s-a strecurat și o imagine în care Josephine apare clar, cu fața la vedere, pe umerii celebrului ei tată. Până acum, atât Gina, cât și Smiley au fost extrem de atenți ca atunci când împărtășeau imagini cu fiica lor aceasta să fie mereu cu spatele sau cu fața cumva acoperită. Poza a stat doar câteva minute pe internet, însă a fost preluată rapid de presă, relatează peroz.ro.

Într-un InstaStory, Gina i-a rugat pe toți să scoată imaginea sau să blureze chipul copilului. Printre lacrimi, aceasta a recunoscut că a postat din neatenție și că nu a venit încă momentul ca micuța ei de doi ani să fie văzută cu totul.

“Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de 10 minute plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală și, preț de câteva minute, a fost pe Instagram, după care am șters-o când am realizat că e postată și poza aceea. Rugămintea mea este să blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este pregătit să apară pe platforme online și în publicații”, a fost rugămintea Ginei Pistol.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …