Thursday , May 13 2021

Gigi Becali, vedeta si la puscarie. Vezi cu cine sta in camera si cat e de indragit de gardieni si detinuti

becali-catuse

Gigi Becali nu o duce chiar rau in inchisoare. WOWbiz.ro a aflat ca, mai mult decat atat, seful Stelei chiar s-a acomodat repede.
Surse din anturajul omului de afaceri ne-au facut mai mult dezvaluiri despre cum decurge o zi normala din viata latifundiarului. “Gigi este deja indragit de toti gardienii. Este pazit in permanenta de cate trei dintre ei. Becali glumeste mereu cu acestia si ii face sa rada in hohote. Sta in camera cu Babiuc si Cioflina, el fiind un fel de sef de camera. Cand iese la plimbare se face cordon printre detinuti, toti il respecta si ii vorbesc foarte frumos. Gigi este de departe vedeta inchisorii. El ii imbarbateaza si pe ceilalti si le zice ca va trece fara probleme peste cei trei ani de condamnare. Primeste zilnic zeci de scrisori de la fani si il pune pe Cioflina sa i le citeasca pe toate, pe rand. Primeste si o gramada de lucruri – de la icoane pana la bonuri de masa sau taloane de pensie”, a dezvaluit un apropiat al lui Gigi Becali.
In alta ordine de idei, de dincolo de gratii, latifundiarul din Pipera a transmis un comunicat oficial prin Meme Stoica. Iata principalele puncte din scrisoarea patronului stelist:
1.”Lasati-mi familia in pace, nu o mai panditi”
2.”Nu ma mai haituiti pe mine, pentru ca nu voi mai da nicio declaratie”
3. “Ii rog frumos pe realizatorii de emisiuni, pe analisti politici si pe cei sociali, pe politicieni si pe persoanele publice sa nu mai comenteze despre mine”
4. “Am o pedeapsa de executat, pe care vreau s-o execut conform codurilor de procedura legala. Probabil candva voi da o explicatie, dar o singura data pentru toata lumea. Sper si imi doresc sa ajung la concluzia ca atat timp cat am stat cu voi, am stat cu niste oameni care inteleg cuvantul, nu cu altfel de fiinte. Semneaza Gigi Becali”

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …