Monday , November 28 2022

Gigi Becali l-a botezat duminica pe baietelul Gabrielei Firea

becali-firea botez

Gigi Becali participă, duminică, la primul eveniment cu pompă după ieşirea din închisoare. Omul de afaceri l-a botezat pe fiul cel mic al soţilor Gabriela Firea şi Florentin Pandele, slujba religioasă de creştinare a micuţului Zian Mihail având loc la biserica din Pipera. Surse citate de România TV susţin că naşul Gigi Becali ar fi plătit 10.000 de lei soborului de preoţi care a oficiat slujba.
Gigi Becali şi soţia sa, Luminiţa, i-au cununat pe Gabriela Firea şi Florentin Pandele şi le-au şi botezat cei doi copii.
Gigi Becli a îmbrăcat pentru evenimentul de duminică un costum alb, cămaşă neagră, cravată albă şi batistă neagră, în timp ce soţia sa, Luminiţa, a ales ţinută de culoare roşie. La slujba religioasă au fost prezente şi mama omului de afaceri, Alexandrina, şi fiicele acestuia.
La sosirea la biserica din Pipera, părinţii micuţului Zian Mihail erau foarte emoţionaţi pentru că “Covrigel”, aşa cum îl alintă, intră în rândul creştinilor. “Avem emoţii pentru că întotdeauna creştinarea unui copil este un moment emoţionant”, a spus Gabriela Firea, adăugând că şi-ar dori ca micuţul să devină preot când va fi mare, “dacă va dori şi dacă va avea har”.
Slujba a fost oficiată de un sobor de 11 preoţi, între care părintele duhovnic al Gabrielei Firea şi părintele călugăr Veniamin, iar micuţul Zian Mihail a fost foarte cuminte în timpul slujbei.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …