Tuesday , June 18 2024

Gerard Depardieu se intalneste cu Miss Facebook de cand filmeaza in Romania

foto: cancan.ro
Marele actor Gerard Depardieu a venit la sfarsitul lunii septembrie in Romania pentru a filma lungmetrajul “Ipu-Convicted to Live”. Francezul a ramas impresionat de frumusetile tarii noastre, dar si de fotomodelul Iulia Mladin, scrie Cancan. De mai bine de o luna, cei doi sunt de nedespartit, iar actorul ii impartaseste fetei din experienta sa.
Actorul francez si tanara de 25 de ani s-au cunoscut in luna septembrie la Sighisoara, acolo unde Depardieu filma pentru pelicula, iar Iulia era la un congres al turismului. “La congresul din Sighisoara am avut norocul sa-l intalnesc pe Gerard Depardieu, care filma la Cetate. Este un actor de exceptie si un om sensibil. Sunt extrem de fericita ca am avut sansa sa-l cunosc”, a scris Iulia pe site-ul de socializare care a facut-o celebra. Aceasta intalnire a fost o oportunitate pentru blonda, care de atunci este nedespartita de francez.
Irina Mladin
Ieri, paparazzii Cancan au fotografiat-o pe Iulia in Bucuresti, in compania lui Depardieu. Tanara a venit la hotelul unde era cazat actorul pentru a lua pranzul impreuna si pentru a-l insoti pe platourile de filmare. Intre filmari, Iulia a intrat in repetate randuri in rulota actorului, semn ca nu era deloc straina de locul in care se odihneste acesta in pauze. Depardieu va parasi Romania pe 25 octombrie.

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: