Sunday , December 4 2022

Gerard Butler o avertizeaza pe Madalina Ghenea: "Vreau copii, ca imbatranesc"

Relaţia dintre Mădălina Ghenea şi actorul Gerard Butler (43 de ani) s-ar putea concretiza în curând cu… un copil. Asta dacă e să ne luăm după declaraţiile făcute recent de starul scoţian pentru o revistă din SUA. Acesta a afirmat că vrea să facă un copil în viitorul apropiat, până nu va fi prea “bătrân”.
Întrebat despre dorinţele sale din viitorul apropiat, Gerard Butler a lăsat să se înţeleagă că a găsit persoana potrivită cu care să aibă moştenitori. “Vreau să am copii. Cred că voi fi un tată minunat şi cred că nu voi mai aştepta foarte mult, pentru că îmbătrânesc. Ador copiii. Şi abia aştept să am câţiva care să alerge în jurul meu”, a spus Butler, care a recunoscut oficial abia săptămâna trecută relaţia cu frumoasa Mădălina Ghenea.
El a mai adăugat faptul că este un om blând, romantic, dotat cu “şarm celtic” şi că îi face pe toţi cei dragi lui să se simtă bine pentru că are un suflet cald şi b u n . De altfel, nu cu mult timp în urmă, exact aceleaşi cuvinte le-a spus şi Mădălina despre iubitul ei.
libertatea.ro

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …