Thursday , December 1 2022

Gerard Butler: Dragostea vietii mele e din Romania

Gerard Butler and his girlfriend Madalina Ghenea

Este deja o certitudine că Mădălina Ghenea reușește să înrobească multe inimi și să provoace multe fantezii. În timp ce orice bărbat ar vrea-o lângă el, cei care au avut acest privilegiu nu vor să mai audă de ea și și de labilitatea ei emoțională. Iar Butler, care nici n-o uită, nici n-o vrea, nu face excepție.
Fără doar și poate, Mădălina Ghenea a avut doar relații controversate, începând cu omul de afaceri Dragoș Săvulescu, unul dintre foștii acționari ai clubului Dinamo, și terminând cu designer-ul german, Philipp Plein, însă mediatizate intens au fost cele cu actorii Leonardo DiCaprio și Gerard Butler. Se pare că toți acești bărbați au făcut imediat o pasiune pentru Ghenea, și, chiar dacă au rupt relația cu ea, nu au scos-o definitiv din inima lor.
Spre exemplu, Gerard Butler, care a fost extrem de atras de brunetă, dar nu a vrut să renunțe la burlăcie de dragul ei, tocmai pentru că nu mai făcea față temperamentului ei dificil, a povestit că o poartă încă în suflet pe olteancă. În vară, celebrul actor s-a întâlnit întâmplător, la o terasă din L.A. cu un cuplu de români, cu care a intrat în discuții. Din vorbă în vorbă, Gerard a aflat că cei doi sunt de pe aceleași meleaguri cu fosta lui iubită și imediat s-a schimbat la față. În sensul bun, căci, a reacționat cu entuziasm, afirmând că dragostea vieții lui este din România, făcând referire la Mădălina. „No way!!! Love of my life is from România” (n.r. Nu pot să cred! Dragostea vieții mele este din România), le-a spus unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume, care apoi încheiat imediat discuția despre Ghenea.
libertatea.ro
 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …