Tuesday , January 31 2023

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit de Jill şi Joe Biden.

În week-end, Jill şi Joe Biden au fost gazdele unei serate, ocazie cu care au fost premiați artiști, de Kennedy Center, pentru contribuţia adusă culturii americane. În cadrul celei de-a 45-a ediții anuale, actorul George Clooney a fost omagiat alături de alţi artişti, precum Gladys Knight, Tania León, Bono și Amy Grant. El a fost susţinut din sală şi de bunii săi prieteni Julia Roberts, Matt Damon şi Sean Penn.

Pentru această seară specială organizată la Washington, George Clooney şi frumoasa lui soţie, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, şi-au pregătit intrarea întocmai ca pe covorul roşu de la Hollywood. George a purtat un smoking negru clasic, cu papion şi pantofi negri de lac impecabili, în timp ce Amal a ales pentru cina de gală o rochie impresionantă, într-un roșu care atrage atenția. Avocata pentru drepturile omului a purtat o rochie Valentino din colecția couture primăvară 2022, cu o capă prinsă de umeri şi trenă amplă. Ea a accesorizat acest look cu pantofi escarpin şi un clutch în aceeaşi nuanţă, notează okmagazine.ro.

Vezi si

Priscilla Presley contestă în justiție un amendament din testamentul fiicei sale, Lisa-Marie

Priscilla Presley, soţia legendei rock’n’roll Elvis Presley, a depus în justiţie o contestaţie privind validitatea …