Thursday , September 28 2023

George Michael s-a internat într-o clinica de tratare a dependentei de droguri

.
George Michael s-a internat într-o clinic\ de tratare a dependen]ei de droguri, dup\ ce cânt\re]ul britanic [i-a avariat automobilul, în luna iunie, izbindu-se de fa]ada unui magazin fotografic din Londra, informeaz\ contactmusic.com.
George Michael a fost anchetat la începutul lunii iulie, dup\ ce a pierdut controlul automobilului Range Rover pe care îl conducea [i a avariat fa]ada magazinului foto Snappy Snapp din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, în apropiere de re[edin]a sa. Cânt\re]ul britanic a fost plasat ulterior în regim de eliberare condi]ionat\.
Cânt\re]ul a ap\rut în fa]a unui tribunal londonez pe 24 august [i a pledat vinovat la acuza]ia de posesie de canabis [i conducere a automobilului sub influen]a drogurilor.
George Michael a dezv\luit recent c\ s-a internat într-o clinic\ pentru tratarea dependen]ei de droguri, unde va urma un program de detoxifiere de 14 zile. Anun]ul a fost f\cut într-un mesaj postat de starul britanic pe site-ul s\u personal, prin care a ]inut s\ le mul]umeasc\ fanilor pentru sprijinul [i ur\rile lor de bine.
Tribunalul britanic a decis drept pedeaps\ provizorie suspendarea pe [ase luni a permisului de conducere al artistului, în a[teptarea unei decizii definitive, ce va fi pronun]at\ pe 14 septembrie. Magistratul a declarat c\ toate “op]iunile r\mân deschise, inclusiv închisoarea”.
Aceasta este pentru a [aptea oar\ când George Michael, care a recunoscut în mod public c\ este un consumator constant de canabis, este cercetat de poli]ia britanic\ pentru provocarea unui accident rutier.

Vezi si

Celebrul chitarist Al Di Meola a făcut infarct pe scenă, în timpul concertului din București

Chitaristul Al Di Meola a susținut un concert la Arenele Romane, miercuri seara, 27 septembrie, …