George Lucas va regiza un lungmetraj cu actori celebri decedati

reportersite
6/12/10 ora:9:39pm

Cineastul american George Lucas a achizi]ionat drepturile de reecranizare ale unor filme cu actori celebri, pe care dore[te s\-i readuc\ pentru prima oar\ împreun\ pe marele ecran cu ajutorul computerului, într-un lungmetraj pe care îl va produce în viitorul apropiat, informeaz\ thesun.co.uk.
Actorul de comedie britanic Mel Smith, un bun prieten al cineastului american, a declarat c\ George Lucas inten]ioneaz\ s\ foloseasc\ pentru acest proiect un anumit program informatic.  Astfel, se pare c\ Alec Guiness va ap\rea pentru prima oar\ al\turi de James Dean [i de Marilyn Monroe.
Mel Smith, care a regizat filmul “Crime pe unde radio/ Radioland Murders” (1994), realizat pe baza unui scenariu scris de George Lucas, a precizat cu aceast\ ocazie c\ renumitul cineast american este “obsedat” de programele de grafic\ computerizat\.
“George (George Lucas, n.r.) a achizi]ionat drepturile de reecranizare ale unor filme cu actori celebri, sperând s\ foloseasc\ o serie de trucuri computerizate pentru a-i aduce împreun\, în premier\, pe ace[ti arti[ti într-un lungmetraj. Astfel, ve]i putea s\-l vede]i în acela[i film pe Orson Welles jucând al\turi de Barbara Stanwyck, al\turi de alte vedete din timpurile noastre”, a ad\ugat Mel Smith.
Regizorul american George Lucas, creatorul francizei “R\zboiul Stelelor”, a ocupat prima pozi]ie în topul b\rba]ilor cu cele mai mari câ[tiguri de la Hollywood, realizat de revista Forbes anul trecut, dup\ ce a ob]inut 170 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 – iunie 2009. t