Thursday , November 30 2023

George Clooney s-a căsătorit, într-o reclamă amuzanta pentru o bancă norvegiană (VIDEO)

A

ctorul american George Clooney joacă rolul unui bărbat care tocmai s-a căsătorit, într-un spot publicitar cu accente comice, realizat pentru o bancă norvegiană, informează express.co.uk.
Starul american, care s-a despărţit de modelul italian Elisabeta Canalis la începutul acestui an, a jurat că nu se va mai căsători niciodată, după eşecul mariajului său cu Talia Balsam, încheiat printr-un divorţ ce a fost pronunţat în 1993.

George Clooney a decis să râdă de propria lui hotărâre referitoare la căsătorie şi a acceptat să filmeze o reclamă pentru banca norvegiană DNB NOR, în care o tânără mireasă se trezeşte în dimineaţa de după nuntă şi constată cu surprindere că George Clooney este soţul ei.
În acest spot amuzant, tânăra blondă pare şocată atunci când descoperă pe degetul ei inelar un inel cu un diamant uriaş şi este uimită atunci când George Clooney intră în camera în care se afla şi începe să îi vorbească despre ceremonia din seara precedentă şi despre planurile lor.
Reclama se încheie cu următorul mesaj: “Unii oameni sunt norocoşi în viaţă. Pentru ceilalţi, economiile reprezintă un lucru inteligent”. (MEDIAFAX)
 

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …