Thursday , February 2 2023

Generozitate de Crăciun: Tom Hanks le-a plătit mâncarea tuturor clienţilor unui fast-food

Actorul american Tom Hanks, care are reputaţia de a fi unul dintre cei mai amabili oameni de la Hollywood, i-a surprins pe clienţii unui local de tip fast food, unde şi-a făcut apariţia şi a anunţat că va plăti toate comenzile celor care stăteau la coadă, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.
În imaginile şi clipurile video apărute între timp pe reţelele de socializare online, Tom Hanks, în vârstă de 62 de ani, poate fi văzut luând masa cu soţia sa, actriţa Rita Wilson, la sfârşitul săptămânii trecute, la un local din reţeaua In-N-Out Burger din Fontana, California.
“Tom a dat autografe pe şepci In-N-Out hats şi a făcut poze cu toată lumea. A fost drăguţ, a râs, a vorbit cu toată lumea. Ne-a urat ‘Crăciun fericit!’ când a ieşit”, a declarat un martor.
Starul, care ar putea juca rolul lui Geppetto într-un film live action “Pinocchio” produs de Disney, este cunoscut pentru acţiunile sale caritabile.
Actorul dublu laureat cu Oscar – pentru rolurile din “Forrest Gump” (1994), de Robert Zemeckis, şi “Philadelphia” (1995), de Jonathan Demme – a mai jucat în filme precum “Bridge of Spies” (2015), de Steven Spielberg, “Inferno”, de Ron Howard, “Apollo 13” (1995), de Ron Howard, “Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks” (2013), de John Lee Hancock.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …