Thursday , February 2 2023

Gabriela Cristea vrea sa dea in judecata postul Acasa TV pentru ca a scris pe ecran ca si-ar fi ucis mama

Dupa ce tata ei a acuzat-o in mai multe randuri ca si-a ucis mama, Gabriela se simte acum linsata mediatic de un post tv care vrea sa ii pateze imaginea.
“Nu il urasc pe tatal meu, nu il judec, imi iau dreptul de a nu avea dreptul sa judec. Am invatat asta de-a lungul timpului. Au fost momente in care am trait povesti frumoase si nu am avut cu cine sa le impartasesc. Am avut momente in care nu aveam dupa ce sa beau apa, sa cumpar o bucata de paine, nu imi e rusine. Nu aveam bani. Nu m-am plans nici atunci, nici acum”, a mai spus Gabi Cristea pentru WOWbiz.
Chiar daca este atacata de parintele ei, Gabi a marturisit cu seninatate ca nu il judeca si nici nu o va face vreodata.
“Nu vreau sa comentez eu lucrurile astea urate. Cred ca totul trebuie discutat in familie. Fiecare e liber sa traiasca si sa isi faca viata cum vrea. Impreuna cu avocatii vom cere sa vedem daca exista un contract inregistrat de trustul media si tatal meu. In momentul in care avalansa porneste, nu o mai poti opri. Si aseara am fost fiica lui… Nu poti trece cu seninatate, dar nu ma voi plange cum nu am facut-o pana acum. Este o situatie fara precedent, nu cred ca in Romania anului 2013 eu, care nu mai sunt persoana publica, sunt in alt mediu si sunt atacata de jurnalisti.
Tata are dreptul sa spuna orice pentru ca a trait in familia asta. Judecandu-ne, poate el are dreptul sa spuna asta. Dar alte posturi care au emisiuni similare sau mai extreme nu au primit o persoana care vine sa acuze alta persoana care nu este cercetata de politie si sa spuna ca a treia persoana a comis o crima”, a mai adaugat Gabriela.
“Nu a existat vreo suspiciune asupra mea, nu m-a cercetat politia pentru omor. Ma simt supusa unui linsaj mediatic, tata este unealta unor oameni care vor sa ma discrediteze. Este prima data cand iau atitudine vizavi de asta pentru ca lucrurile au degenerat. Mi s-au mai adus acuze si nu am reactionat pentru ca eu am considerat ca trebuie sa tin lucrurile in familie. De acum voi merge pe cale legala atat personal cat si ca om de afaceri.
Ieri, un trust media a titrat pentru 2 ore mesajul “Gabriela Cristea si-a omorat mama!”. Nu face decat sa scoata un om in piata ca sa il judece. Consider ca este vorba de un linsaj mediatic. Am fost acuzata de crima. Ce fac eu acum este sa actionez impotriva lor. Am facut plangeri la CNA, am vorbit cu avocatii mei”, a marturisit fosta prezentatoare.
Chiar daca a facut o plangere in scris, Gabriela Cristea a profitat de prezenta ei in platou pentru a face un apel la adresa CNA sa ii rezolve cererea mai repede.
“E mai putin important ce simte el acum. As vrea sa rog CNA sa ia nota si acum public de reclamatia facuta. As putea merge chiar si la Bruxelles, am fost contactata de doua asoctiatii care apara drepturile femeilor si ale omului ca sa ma ajute. Eu nu am fost acuzata oficial de vreo institutie a statului, ci de un post TV care a titrat “Gabriela Cristea si-a ucis mama!”, a mai spus bruneta.
Din cauza acuzelor pe care tatal i le aduce, afacerile Gabrielei Cristea au de suferit. Investitorii au decis sa stea pe margine sau sa se retraga definitiv pana cand problemele ei personale se rezolva.
“In 20 de ani de cariera am creat prin imaginea mea un brand, este cartea mea de vizita pe care o pot prezenta oricand publicului. Acum eu sunt implicata in afaceri mici si foarte mari. Se incearca discreditarea mea. “Atelierul miresei” de Gabriela Cristea avea nevoie de un investitor si eram aproape de a semna. Azi am fost sunata si rugata sa imi rezolv problemele si pana atunci, contractul acesta cade”, a mai spus Cristea.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …