Friday , June 14 2024

Gabriela Cristea recunoaste ca a fost inselata si agresata fizic de Marcel Toader

gabi cristea

După ani de tăcere, Gabriela Cristea a dezvăluit că soţul ei, Marcel Toader, a înşelat-o de nenumărate ori.
Fosta prezentatoare tv a vorbit pentru prima oară despre escapada amoroasă pe care sotul ei a avut-o cu aproximativ doi ani în urmă. Bruneta a mărturisit că a iertat infidelitatea lui Marcel Toader de la acea vreme şi a acceptat să fie în continuare un cuplu, doar datorită insistenţelor lui, scrie Libertatea.
Totuşi, acum după ce a aflat că fostul sportiv a avut mai multe amante, Gabi Cristea este hotărâtă mai mult ca oricând să divorţeze.
“A fost un moment în care eu am vrut să mă despart de el. Am vrut să plec de acasă atunci când am văzut pozele cu el şi o altă femeie. Am fost revoltată, dar a încercat să mă convingă să nu plec. Ştiu sigur că au fost mai multe femei cu care m-a înşelat. Am aflat de curând despre infidelităţile lui. Cineva a copiat mesajele lui Marcel şi mi le-a trimis”, a declarat Gabriela Cristea la Kanal D.
Marcel Toader a fost acuzat de nenumărate ori de comportament violent în cadrul cuplului. Gabi Cristea susţine că soţul ei a fost agresiv cu ea o singură dată. Incidentul violent s-a întâmplat recent, potrivit declaraţiilor prezentatoarei.
“A existat un moment de violenţă. S-a întâmplat de curând. M-am speriat de comportamentul lui, nu l-am mai văzut aşa. Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu este un lucru tocmai plăcut.”

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: