Thursday , June 20 2024

Gabriela Cristea, pictorial in TABU, in rolul lui Amy Winehouse

gabi cristea-tabu1

Dan-Silviu Boerescu a convins-o pe Gabriela Cristea sa pozeze provocator pentru TABU cu o zi inainte ca vedeta sa divorteze!
“Vreau doar să distrug mitul depresiei în care – vezi, Doamne! – aș fi intrat după separarea de Marcel. Nu, serios, par eu depresivă acum?!? Îmi plâng eu, cumva, de milă?? Iar tema nu am ales-o întâmplător. Dincolo de faptul că îmi place la nebunie Amy Winehouse, vreau să arăt că în fiecare dintre noi există și o latură mai întunecată, o ”fată rea”, cu atitudine nonconformistă. Numai că nu toate avem curajul să o scoatem la lumină pe această fată rea! În orice caz, nu vreau să fiu percepută ca o fetiță dulce, drăguță și, eventual, fără noroc în viață, numai bun de compătimită. E genul de paradox ieftin la care nu marșez. Sunt o femeie normală, nu o păpușică plângăcioasă. Și, da, dacă vreau, da, pot să fiu și o Bad Girl!
Intrebata cum a trecut la aceasta atitudine indrazneata dupa divort, gabi a raspuns: “Marcel era un bărbat posesiv. Probabil că și din cauza aceasta eram mult mai atentă la ceea ce fac, cum interacționam cu persoanele din jurul meu. Dar, acum, toată lumea tinde să reinterpreteze totul prin prisma divorțului și nu cred că e corect. Oricum, o astfel de relație, de căsnicie, tinde adesea să schimbe oamenii, să le modifice personalitatea. Te porți altfel fiindcă simți povara unor conveniențe sociale, nu prea ai cum să eviți asta. Dar e valabilă partea asta cu conveniențele și după divorț! Acum, toată lumea vede în mine o femeie disponibilă sau una care are neapărată nevoie de o protecție masculină. Nu e zi să nu mă sune un prieten sau o cunoștință și să-mi zică: ”- Trebuie neapărat să cunoști pe cineva! Un tip senzațional!”. Toată lumea îmi caută iubit și absolut nimeni nu mă întreabă înainte dacă eu am nevoie de așa ceva. Pare de la sine înțeles (râde)… Deocamdată, mă amuză situația asta, nu mă enervez deloc.
gabi cristea-tabu
 

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …