Wednesday , December 7 2022

Gabriela Cristea nu are bani de divort. Un avocat o va apara pro bono

gabriela cristea

Gabriela Cristea a ajuns la fundul sacului și spune că nu își permite să angajeze un avocat. Cu toate acestea, există un apărător care a aflat de situația ei și și-a oferit serviciile gratis.
”Am avut o conversație drăguță cu avocatul meu care a divorțat și el luni. Am facut un schimb de experienta, e hotarat sa ma ajute. Oamenii se duc pentru mai multe lucruri la avocat. Nu îmi permit financiar să angajez niște avocați acum și s-au oferit pro bono niște avocați care mă vor ajuta. Mă pregătesc de procese cu niște nesimțiți care au apărut în presă să vorbească despre mine. Am încredere în justiție și cred că se va face dreptate. Nu e posibil ca soțul meu să iasă și să vorbească din intimitate”, a precizat Gabriela la o emisiune de la Kanal D.
Vedeta este din ce în ce mai furioasă de intervențiile televizate ale soțului ei care a scos la iveală detalii intime ale căsniciei lor. Într-o altă emisiune, bruneta a dezvăluit faptul că și ea a primit de-a lungul timpului semnale potrivit cărora Marcel Toader ar fi înșelat-o.
“M-am retras din povestea asta pentru că nu îmi place să fiu într-o astfel de postură. Marcel trebuie să își asume tot ce face, inclusiv lucrurile pe care le-a povestit doamna (presupusa amantă, n.r.) aseară la voi. Mi-au scris femei ca au avut diferite legături cu Marcel. Acum fac un bilanț nu neapărat să spun dacă a fost bine sau rău, ci pentru a găsi resurse pentru a avea puterea să merg mai departe. Orice experiență din viața unui om este o acumulare și trebuie să mergem mai departe cu aceste lucruri. Nu sunt pregatită pentru o nouă relație, este prea devreme. Important este să respecți lucrurile care s-au întamplat și Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce”, a declarat marți seara Gabriela la Kanal D.
libertatea.ro

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …