Sunday , September 25 2022

Gabriela Cristea este tentata sa se intoarca in televiziune

gabi cristea

Viaţa Gabrielei Cristea s-ar putea schimba radical, după despărţirea de soţul său, Marcel Toader. Bruneta a primit mai multe oferte de a se întoarce la prima sa dragoste, televiziunea.
Cum afacerea cu rochii de mireasă nu-i aduce venituri la fel de consistente ca acelea pe care le avea pe când lucra la Kanal D, iar economiile şi le-a investit, cu voia sa, într-o altă afacere (înfiinţarea unui Aquapark, împreună cu soţul său), care nu s-a putut concretiza, Gabriela este tentată să-şi reia cariera de prezentatoare TV sau chiar de realizatoare de programe.
“Gabi a suferit mult când a fost dată afară de la Kanal D, mai ales că fusese vedeta postului. Ea este foarte bună ca om de televiziune. Acum se gândeşte să revină pe micul ecran, iar ofertele nu-i lipsesc. Momentan, suferă după despărţirea de Marcel, ea încă speră să se împace. A crezut că plecarea ei de acasă îl va determina pe Marcel să accepte o fertilizare in vitro. Doar că a obţinut efectul invers. Soţul său nu s-a opus plecării şi nici nu a chemat-o înapoi”, a mărturisit pentru Libertatea o persoană apropiată fostei vedete TV.
Gabriela Cristea trece prin momente dificile şi le cere celor care o admiră şi o preţuiesc să îi respecte dreptul la intimitate. După ce a recunoscut public faptul că se va despărţi de Marcel Toader, bruneta le-a scris fanilor pe Facebook, mulţumindu-le că îi sunt alături, însă rugându- i să înţeleagă faptul că are nevoie de linişte: “Există momente când fiecare dintre noi trebuie să luăm decizii importante. Un astfel de moment trăiesc acum, când am nevoie de linişte şi înţelegere din partea voastră a tuturor. Vă mulţumesc pentru mesaje şi încurajări!”.
libertatea.ro

Vezi si

Palatul Buckingham publică o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în …