Thursday , February 2 2023

Gabriela Cristea, concediata de la Kanal D prin SMS

Schimbari soc la Kanal D in grila de toamna. Cateva dintre vedetele postului sunt in pericol de a ramane fara emisiuni.
Printre cei vizati se numara si Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”. Candva era favorita in randul conducerii postului turcesc, insa Gabriela Cristea a fost inlocuita de la carma emisiunii pe care a prezentat-o doar un sezon. Conform zvonurilor din interiorul trustului, audientele emisiunii moderata de bruneta nu s-ar fi ridicat nici macar la asteptarile ei. Cu toate ca emisiunea era difuzata pe un tronson orar (10:00-12:30) in care posturile de televiziune concurente se bazau pe reluari, Draga mea prietena atingea cote de audiente satisfacatoare foarte rar. Implicat in mod direct in soarta prezentatoarei a fost si sotul ei, Marcel Toader, care a avut cateva intrevederi cu boss-ul Kanal D. Conform surselor noastre, discutiile aprinse dintre cei doi n-au avut insa niciun efect favorabil pentru Gabi Cristea. A fost pusa pe tusa in ciuda faptului ca e singura vedeta a postului care a ramas pe pozitie de la deschiderea televiziunii pana acum si a fost considerata imaginea acestui post TV, scrie cancan.ro.
Conducerea Kanal D ar fi decis ca cea mai potrivita sa-i ia locul Gabrielei Cristea, e Cristina Cioran. Blonda o va avea alaturi din toamna si pe Paula Chirila cu care realiza o emisiune la TVR 2. Cele doua blonde vor avea in spate fosta echipa a Gabrielei Cristea, condusa de producatoare Andreea Godeanu.
Noua prezentatoare de la Draga mea prietena, Cristina Cioran, nu e la prima experienta in televiziune. Actrita a mai prezentat alaturi de Dan Capatos, acum cinci ani, matinalul Antenei 1.
Gabriela Cristea a primit vestea concedierii printr-un SMS, în timp ce se afla în vacanţă în Malta. Prezentatoarea a postat următoarele rânduri pe contul ei de Facebook: “Colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat! După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin. Aşadar vacanţa mea continuă pentru că nu mi-am făcut nici un plan pentru toamna asta, întrucât nu au avut bunul simţ să mă anunţe din timp de intenţiile lor. Le mulţumesc tuturor telespectatorilor pentru momentele petrecute împreună!”.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …