Tuesday , December 6 2022

Gabriela Cristea a fost la mormantul mamei sale

gabriela-cristea

După ce a fost blamată de tatăl ei că timp de trei ani nu a fost la mormântul mamei să-i aprindă o lumânare, Gabriela Cristea a vorbit, pentru Click!, despre cel mai sensibil subiect din viaţa ei. Vedeta a mărturirisit că a mers la cimitir de mai multe ori şi că a trecut peste neînţelegerile cu cea care i-a dat viaţă.
Pe când avea doar 18 ani, Gabriela Cristea s-a certat cu părinţii şi de-atunci nu le-a mai vorbit. Acum trei ani, mai precis la 8 iunie 2010, Didina Cristea, mama vedetei, se stingea la 57 de ani pe patul Spitalului Universitar, din cauza unei pancreatite. Bruneta nu a condus-o pe ultimul drum, iar gestul ei a fost blamat de apropiaţi.
„Am fost la mama la cimitir. Nu o să vă spun de câte ori am făcut-o sau de câte ori am să mai merg. Nu vreau să vorbesc mai mult despre lucruile acestea, pentru că ţin de intimitatea mea şi nu cred că trebuie să facă subiectul unei discuţii publice”, a mărturisit Gabriela Cristea. Mai mult, fosta prezentatoare tv s-a arătat deschisă pentru o împăcare între ea şi tatăl ei, Eugen Cristea, deşi nu şi-au mai vorbit de aproape două decenii.
„Încă nu am vorbit cu tatăl meu. Am fost ocupată, acum alerg pentru botezul fetiţei Dianei Bişinicu”, a spus vedeta.

Vezi si

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată …